Ota yhteyttä!

Mikonkatu 6, 00100 Helsinki, Finland
Sähköposti info@versocapital.com

Mediatiedustelut

Anssi Kariola
Managing Partner
+358-50-589 0520

Täältä löydät kaikkien tiimin jäsenten yhteystiedot:
Tiimi

Ilmoita epäilyksistäsi

Verso uskoo täydelliseen läpinäkyvyyteen ja rehellisyyteen, koska ne ovat välttämättömiä minkä tahansa yrityksen kestävälle toiminnalle ja pitkän aikavälin menestykselle. Edellytämme Verso-yhtiöitä sekä Verson portfolioyhtiöitä noudattamaan nykyaikaisia ​​hyvän hallintotavan periaatteita ja edistämään toiminnassaan tasa-arvoa, monimuotoisuutta ja vastuullisuutta. Siksi Verso tarjoaa ilmiantokanavan, joka on avoin kaikille. Pyydämme ilmoittamaan meille, jos havaitset tai epäilet laitonta toimintaa tai muita rikkomuksia. On erittäin tärkeää, että olemme tietoisia kaikista rikkomuksista, hallinnollisista epäkohdista, väärinkäytöksistä tai puutteista puuttuaksemme tällaiseen toiminaan ja parantaaksemme omaa toimintaamme.

Esimerkkejä asioista, joista voi ilmoittaa (lista ei ole kattava):

  • Epäily petoksesta, korruptiosta, rahanpesusta
  • Taloudellisten pakotteiden rikkominen
  • Virheellinen raportointi tai tietojen tai kirjanpidon manipulointi
  • Häirintä, syrjintä ja rasismi
  • Terveys- ja turvallisuusmääräysten rikkominen
  • Ympäristö- ja ihmisoikeuslakien rikkominen

Ennen kuin raportoit

Ilmianto tulee tehdä hyvässä uskossa. Ilmoittaja päättää, mitä tietoja annetaan. Ilmoittajan ei vaadita todistamaan tapahtumaa, toimintaa tai laiminlyöntiä. Jotta voimme suorittaa asianmukaisia ​​seurantatoimia, raportin tulisi kuitenkin sisältää mahdollisimman paljon yksityiskohtia ja mahdollisuuksien mukaan sitä tukevaa näyttöä.

Ilmoittajan nimi jää vain ilmoitusta käsittelevien tiedoksi. Emme salli minkäänlaista kostoa työntekijää kohtaan, joka ilmoittaa väitetystä väärinkäytöksestä hyvässä uskossa. Tietoinen väärän syytöksen esittäminen ei ole hyväksyttävää, ja se voi johtaa sakkoihin ja vahingonkorvauksiin. Ilmoittaja voi halutessaan tehdä ilmoituksen myös anonyymisti. 

Prosessi

Täytä lomake: https://data.doks.fi/whistleblower/d05bb0a0-d0a4-497f-9a7b-74963f77c91e/013c3ca7-00a4-4d8b-bdb7-b2b2c08fc16c

Ilmoittaja saa vastaanottokuittauksen seitsemän päivän kuluessa ilmoituksen vastaanottajalta. Kaikki ilmoitukset otetaan vakavasti ja ne tutkitaan. Ulkopuolisia neuvonantajia voidaan tarvittaessa käyttää luottamuksellisesti. Ilmoittaja saa ilmiannostaan palautteen 90 päivän kuluessa.

Ota yhteyttä