Kasvajasta gaselliksi

Verso sijoittaa aktiivisesti kasvuyrityksiin. Etsimme kansainvälistyviä yrityksiä, joiden liikevaihto on 1-30 miljoonaa euroa ja joilla on ainutlaatuista teknologista osaamista taustalla.

Kaikilla kansainvälisiä markkinoita tavoittelevilla yrityksillä on samat ongelmat: puute rahoituksesta, ammattimaisesta hallitustyöstä ja kansainvälisestä myynnistä. Eli kasvulla on omat lasikattonsa.

Rahoituksen puute estää nopean kasvun. Ammattimainen hallitus puolestaan on johdolle ja yrittäjälle tärkeä sparrauskumppani. Myynnin johtaminen vaatii niin ikään paljon. Jonkun pitää vahtia, että kauppoja syntyy.

Kontakteja ei ole valmiina. Kaikki vaatii suunnittelua ja markkinoiden tuntemista. Missä markkinassa olisi eniten tarvetta ja kysyntää yrityksen tuotteille tai palveluille? Mihin kannattaa fokusoida? Miten kaikki resursoidaan?

”Kaikilla kansainvälisiä markkinoita tavoittelevilla yrityksillä on samat ongelmat: puute rahoituksesta, ammattimaisesta hallitustyöstä ja kansainvälisestä myynnistä.”

Me voimme auttaa. Autamme nimenomaan kasvajia saavuttamaan oman potentiaalinsa, jolloin tavalliset kasvuyritykset muuttuvat gaselliyrityksiksi. Samalla yrittäjämäinen ajattelu muuttuu ammattimaiseksi johtamiseksi..

Verson partnereilla on vuosien kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta ja kasvuyritysten kehittämisestä. Olemme itsekin yrittäjiä, joten tiedämme yrittämisen riskit ja mahdollisuudet.

Haluamme on olla mukana rakentamassa globaaleja gaselliyrityksiä, joiden liikevaihto kasvaa muutamassa vuodessa 2-4 -kertaiseksi.

Meillä on loistavia esimerkkejä yrityksistä, joiden liikevaihto on avullamme moninkertaistunut muutamassa vuodessa.

Ota yhteyttä